Dagligdagen

Dagligdagen vil se nogenlunde sådan her ud:Dagligdagen I dagplejen

07.00-09.00: Børnene modtages og de små puttes til formiddag efter behov. Vi spiser formiddagsmad.

09.00-11.00: Vi synger, leger inde eller ude, går tur, besøger vores venner, laver gymnastik eller er kreative. Børnenes humør er med til at afgøre hvilke planer vi har for dagen, og intet er mere fast end at vi sagtens kan lave det om.

11.00-12.00: Vi spiser frokost sammen. Som regel rugbrød og grøntsager, men vi får også varm mad en gang imellem. Alle børn bliver skiftet og gjort klar til middagslur.

Middagslur i barnevogn. Børnene sover til de selv vågner. Jeg går ikke ind for at vække børn der sover, da jeg synes man skal have lov til at vågne af sig selv og have mulighed for at være helt udhvilet. Så bliver humøret og eftermiddagen meget bedre for alle.

15.00 Vi spiser eftermiddagsmad f.eks. boller, frugt, yoghurt, riskiks mm.

15.00-16.30: Vi leger inde eller ude indtil børnene løbende bliver hentet.

Aflevering foregår inden kl. 9, så vi kan komme igang med dagens aktiviteter, tage på besøg, gå ture mm.

Mellem klokken 12-15 er der spilletid, da det er i den periode børnene sover middagslur. Har man behov for at hente i det tidsrum, skal jeg vide det inden, så jeg kan have jeres barn klar. Børnene sover tæt på hinanden, og det synd hvis alle bliver vækket fordi en skal hentes.

Jeg vil gerne vide hvad tid i cirka regner med at hente, da det både er rart for mig og for jeres barn at vide, hvornår dagen i pasningsordningen er slut.

Sørg for at hente i god tid inden lukketid, så vi har tid til at få en lille snak om hvordan dagen har været. Jeg har en lang arbejdsdag, og derfor er det vigtigt for mig, at mine åbningstider bliver respekteret.