Samarbejde

Jeg vægter et godt samarbejde meget højt, da jeg ønsker at i skal få en positiv oplevelse, og være glad for at i har valgt netop mig til at passe jeres barn.

Jeg går ind for masser af information, åbenhed og ærlighed.

Det er derfor vigtigt, at jeg er informeret om, hvis der sker noget jeg skal være særlig opmærksom på ved lige netop jeres barn, som evt. Kan gå ind og påvirke barnets enkelte dag. Eks. Sover dårligt, ikke spist morgenmad osv.

Jeg vil til gengæld komme med en lille melding ved afhentningstid om, hvordan dagen har været og hvad vi har lavet.

Hvis der er ting i undrer jer over eller noget i vil spørge om, skal i endelig gøre det.

Det er vigtigt i fortæller mig, hvis der er ting i ønsker skal være anderledes. Jeres barn skal være hos mig i mange timer, og jeg ønsker at vores samarbejde forløber så godt som muligt.

For at hverdagen bliver så forudsigelig som muligt, er der vigtigt for mig, at i fortæller hvornår jeres barn bliver afleveret og hentet. Skulle der komme ændringer i løbet af dagen i forhold til afhentning, vil jeg meget gerne have en SMS eller et ring så snart i ved der. Det er både rart for jeres barn og mig at vide, hvornår dagen i dagplejen er slut.

Åbningstider:

Mandag til torsdag 7.00-16.30

Fredag 7.00-16.00

Da jeg har en arbejdsuge på 47 timer, vil jeg bede jer om at respektere og overholde mine åbne/lukketider.

Beregn tid til at få barnet klædt på, og få snakket med mig om hvordan dagen er gået inden det er lukketid.

 

Aflevering:

Et fast morgenritualer skaber tryghed. det er vigtigt, at jeres barn bliver afleveret på en god måde. Det vil sige, at både i og jeres barn har det rart med afleveringen.

Sig farvel en gang, ellers kan jeres barn blive i tvivl om, hvornår i egentlig mener farvel, og begynder måske at græde når i går.

Jeg ved godt, at det kan være svært at gå fra sit grædende barn, men der som regel hurtigt over, og ellers er i meget velkomne til at ringe og høre hvordan jeres barn har det.

Afhentning:

Sørg altid for at give besked, hvis det er andre end i forældre, der skal afhente jeres barn.

Spørg aldrig barnet om det vil med hjem, for barnet har ikke et reelt valg. Sig i stedet:”nu skal vi hjem”.

Samarbejde